Pon: 09-15h / Sri:14-17h / Pet: 09-15h
murid@murid.hr
Switch to English

1000 malih istrčanih koraka kao podrška humanitarnoj akciji “Za prvih 1000 dana djetinjstva”

U organizaciji NK Graničar Kotoriba i Škole nogometa Donje Međimurje, u subotu 16. listopada na Sportskom parku u Kotoribi održan je drugi turnir Zabavne lige vrtića MNS-a. Na inicijativu Kristijana Srpaka, Nogometne škole Međimurje i Međimurskog nogometnog saveza, turnir je poprimio i humanitarnu notu te iskazao podršku humanitarnoj kampanji „Za prvih 1000 dana djetinjstva“.


12 vrtićkih nogometnih ekipa istrčalo je 1000 malih koraka u prijepodnevnim satima, a nakon njih na teren su istrčali igrači domaćina NK Graničar Kotoriba i odigrali prvenstvenu nogometnu utakmicu s NK Bratstvom iz Savske Vesi. Prvenstvena utakmica završila je rezultatom 2:2. Mališani međimurskih škola nogometa dobili su medalje, a okupljenim navijačima i podržavateljima obratili su se Damir Lepen Jurak, instruktor MNS-a, Ivan Kos, dopredsjednik NK Graničara i voditelj ŠN Donje Međimurje i Silvija Pucko, izvršna direktorica MURID-a.
Za pravi jesenski ugođaj, domaćin NK Graničar Kotoriba je tokom oba događaja organizirao humanitarnu kestenijadu, a sav prikupljen prihod u iznosu od 7.200,00 kn uplaćen je na račun humanitarne akcije „Za prvih 1000 dana djetinjstva“ za izgradnju Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID.

Podsjetimo, vrijednost projekta je 19.507.406,44 kuna, iz europskih strukturnih i investicijskih fondova osigurano je 14.982.626,78 kuna, dok MURID mora osigurati preostalih 4.524.779,66 kuna vlastitih sredstava. Pomoći možete i Vi: https://za1000danadjetinjstva.murid.hr/

Murid-ova bitka nije Murid-ova bitka. Ovo je bitka čežnje za sustavom podrške.

Hvala što ste s nama krenuli u nju.

Želiš podržati projekt izgradnje Centra za ranu intervenciju MURID? 
DONIRAJ ODMAH
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram