Pon: 09-15h / Sri:14-17h / Pet: 09-15h
murid@murid.hr
Switch to English

Sportaši ponovno zaigrali za MURID - HUMANITARNA SUBOTA U PRELOGU

U subotu, 2. listopada 2021. u organizaciji Iner Wheel klub Prelog, Rotary Club Prelog i Tenis klub “PRELOG” održali su se humanitarni teniski turnir i turnir u beli. Nakon što su Teniski klub Dubravčan i Nogometni klub Dubravčan iz Donje Dubrave sredinom ljeta organizirali sportski vikend, ovaj put to su se odvažili učiniti i Preložani.

Ukupno 27 mješovitih i muških parova u tenisu i 12 parova u beli cijelu su subotu igrali, borili se i družili s ciljem da MURID-u pomognu izgraditi Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID. Od donacija organizatora, sudionika i posjetitelja na teniskom turniru i turniru u beli prikupljeno je 20.200 kuna koje će biti uplaćene na račun humanitarne kampanje „ZA PRVIH 1000 DANA DJETINJSTVA“.


Ovo je najveći projekt u dosadašnjem radu MURID-a, a izgradnjom Centra MURID će svoj prostor povećati s trenutnih 350 m2 na 1600 m2 na kojima će biti 55 funkcionalnih organizacijskih jedinica koje će moći koristiti 250 korisnika u individualnim i 100 korisnika u grupnim programima.


Ovim se putem još jednom od srca zahvaljujemo organizatorima, igračima na teniskim i kartaškim terenima, posjetiteljima i svim našim podržavateljima!

Želiš podržati projekt izgradnje Centra za ranu intervenciju MURID? 
DONIRAJ ODMAH
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram